Presentem un pòster a les JCID!

El 23 i 24 de maig van tenir lloc les 17es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació (JCID), organitzades pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya i enguany celebrades al Born Centre de Cultura i Memòria i al Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona.

Una representació del nostre Grup de Treball va assistir-hi: vam tenir l’oportunitat de veure’ns, posar-nos al dia i conèixer múltiples experiències, innovacions i bones pràctiques que s’estan portant a terme a les biblioteques de Catalunya i de més enllà.

Però això no és tot! El Grup de Treball hem participat activament a les JCID: hem presentat el pòster “Diaris i revistes a Catalunya, 2018-2022”. Aquest pòster recull les dades més rellevants de l’article “Diaris i revistes: panoràmica editorial i d’audiències a Catalunya (2018-2022)”, publicat dins del volum 8 (2023) de l’Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura (Universitat de Barcelona; en curs de publicació).

El divendres 24 de maig al matí vam formar part de la sessió “Contrarellotge de pòsters”, durant la qual es van fer presentacions breus de sis pòsters a la Sala Noble del Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

Durant la resta de les JCID, el nostre pòster va estar exposat a l’entrada de la Sala Calidoscopi del Centre Cívic.

La trajectòria del pòster no ha fet més que començar! En els propers mesos s’exposarà a les biblioteques on treballen les persones del Grup, i no descartem portar-lo a futures jornades i altres esdeveniments.

ACTUALITZACIÓ a 7 de juny de 2024: Podeu descarregar el pòster (en PDF) a la pàgina web de presentacions de les JCID del dia 24 de maig.

Enllaç directe de descàrrega

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *