El Público ja només és publica en versió digital

Després d’uns mesos d’incertesa i de rumors sobre el possible tancament del diari Público, finalment, divendres passat (dia 24) vam saber que les dificultats econòmiques que patia l’empresa Mediapubli (empresa editora del diari Público i també de la seva edició digital Público.es) obligaven al tancament de l’edició en paper d’aquest diari.
Mediapubli, a principis d’aquest any, va presentar un concurs de creditors amb la voluntat de trobar nous inversors i així poder continuar amb la seva publicació viva. Un cop vençut el termini acordat per trobar nous inversors, el Público va haver d’anunciar el tancament del seu diari en edició impresa. Afortunadament, el tancament no afectarà a la versió digital que continuarà publicant-se.

Público (propietat del grup Mediarpo), va néixer el 26 de setembre del 2007 com una publicació diària d’àmbit nacional amb seu a Madrid, i segons dades de difusió certificades per l’OJD corresponents al mes de novembre de 2011, assenyalen que aquell mes el diari va vendre més de 55.046 exemplars (ja fossin exemplars venuts als quioscos o mitjançant subscripcions individuals). A més a més, segons paraules del mateix Público la publicació digital “té més de 5,5 milions d’usuaris únics i situen la publicació com la quarta web d’informació general d’Espanya”.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *