Bibliotecària-Emprenedora 2.0: Patrícia Romera

El passat 18 de novembre es va organitzar la primera edició del curs «Com crear la teva marca personal per a millorar la teva rellevància professional», impartit per Patricia Romera.

El curs es va preparar partint de l’experiència de Patrícia Romera (bibliotecària-documentalista), dedicada a la gestió de la marca digital d’artistes. Es van donar pautes per desenvolupar la pròpia marca personal com a professionals de la Biblioteconomia i la Documentació, sobre tot treballant exercicis amb els quals el públic es plantejava un projecte personal dins de la seva feina o per trobar una nova feina. L’objectiu era pensar en els aspiracions personals i professionals per tal de reflectir-les a la marca personal.

Durant el curs es va generar un ambient molt positiu i motivador, molt necessari per la situació laboral de molts professionals, que troben que  tenir presència a Internet, a través de la marca personal, és imprescindible.

Si vols provar-ho tu també, tens una segona edició el 16 de desembre, només per a col·legiats!!

Patrícia Romera va acabar la diplomatura a la Facultat el 2005 i des de llavors ha treballat a les biblioteques públiques d’Abrera, Esparreguera, Igualada i Olesa de Montserrat. A l’Ateneu Igualadí va ser la responsable de la biblioteca i la Community Manager dels anys 2007 a 2009.

L’any 2010 Patrícia va decidir donar un gir professional a la seva carrera i va marxar cap a Madrid per començar el seu camí com a emprenedora i per especialitzar-se en la gestió de la informació digital. Arrel d’aquesta especialització, va decidir crear l’Assessoria d’Imatge Digital per a artistes i per al món audiovisual, Mimatuimagenpuntocom, amb la qual ofereix serveis i productes per crear i gestionar la imatge i reputació digital d’actors i actrius, principalment, tot i que també assessora empreses i altres professionals del sector audiovisual i teatral de l’Estat espanyol.

Actualment, aquesta bibliotecària, reconvertida en emprenedora 2.0, combina la seva feina com a gerent de l’empresa Mimatuimagenpuntocom, amb cursos i conferències sobre creació i gestió de Marca Personal per  millorar la rellevància com a professional en diversos perfils professionals.

Per poder seguir la seva nova etapa com a emprenedora i empresària i conèixer de més a prop la seva feina dins de l’assessoria podeu seguir-la al seu bloc: detrasdemimatuimagen.blogspot.com.


 

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.