Reserva’t les dates per les 14 JCID!

Aquest any 2015 el COBDC farà 30 anys d’història. Aquesta dada demostra que els professionals de l’àmbit de la informació, la biblioteconomia, la documentació i la societat del coneixement seguim creixent. Així doncs, des de la nova junta ens plau anunciar-vos que el 3 i 4 de març de 2016 se celebren  a l’Ateneu Barcelonès (Carrer Canuda, 6. 08002 Barcelona) les 14es jornades Catalanes d’Informació i Documentació.

Les jornades que organitza el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya són un espai d’intercanvi i aprenentatge que reuneix un ampli ventall de professionals de diversos àmbits de la gestió del coneixement, les biblioteques, l’administració i els serveis electrònics, patrimoni, centres de documentació especialitzats, TIC… amb la mateixa inquietud per compartir experiències i coneixements, per aprendre i opinar, amb un objectiu comú final d’impulsar i millorar la nostra professió que afronta el repte d’adaptar-se a les noves realitats tecnològiques i del mercat laboral.

Volem apropar-nos a les vostres necessitats, donar-vos el suport que us faci aprendre i descobrir, renovar-vos, que us animi a col·laborar i difondre amb altres professionals i a créixer en el nostre sector. Per això, aquest any us proposem unes jornades dividides en quatre eixos temàtics que vertebren el programa, eixos que així mateix són transversals i criden a tots els àmbits de participació:

  • Evoluciona: continguts digitals, noves tecnologies, nous perfils professionals…
  • Especialitza’t: accessibilitat, biblioteca infantil, serveis d’informació en àmbit especialitzat…
  • Col·labora i difon: Open science, open data, xarxes socials, projectes col·laboratius..
  • Inspira’t: Bones pràctiques, emprenedoria, branding…

Us animem a tots i a totes a participar-hi i a deixar el vostre granet de sorra com a professionals del sector.

  Veure 14 JCID en un mapa més gran.