Ara que ja t’has inscrit, que ja has mirat el programa i que fins i tot saps a quines sessions assistiràs potser et preguntes on aparcaràs el cotxe?,  com s’arriba fins l’Ateneu Barcelonès?, o on puc dinar els dies de les Jornades?

En relació al dinar t’ho posem fàcil, aquí tens una llista amb una selecció de restaurants que trobaràs als voltants de l’Ateneu.

Si véns amb transport públic, a la parada de la plaça Catalunya hi arriben la Línia 1 i 2 del metro, totes les línies de Ferrocarrils de la Generalitat i la majoria de trens de Rodalies de Renfe. A la mateixa zona també hi paren autobusos urbans i interurbans.

Si prefereixes venir amb cotxe, et mostrem un mapa amb els aparcaments que hi ha a prop del lloc de celebració de les Jornades.

Ens veiem a les Jornades!

jornades2016@cobdc.org
#14JCID