Deixar les vacances enrere és dur però sempre és més agradable sabent que tenim a l’horitzó les 14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació. A finals de juliol ja vam comunicar a tots i a totes les participants si les propostes rebudes havien estat acceptades i en quin format, tot i així volem acabar de deixar clar algunes premisses:

  • Tots els texts han d’arribar al correu 14jornades@cobdc.org per a la seva posterior revisió abans del 15 de desembre del 2015.
  • Les propostes acceptades o derivades en el format pòster també ens heu de fer arribar un text explicatiu (més breu, màxim dues pàgines) a 14jornades@cobdc.org abans del 15 de desembre, ja que es publicaran al llibre d’Actes de les Jornades. Les propostes derivades a pòster ens podeu fer arribar un text més llarg per a la seva publicació.
  • Els pòsters en el seu format final s’han de fer arribar abans del dia 1 de gener del 2016.

Agrairíem que les persones que encara no ens heu confirmat haver rebut el correu ho féssiu al més aviat possible per la posterior planificació.

Per a qualsevol dubte podeu fer-nos un correu electrònic a 14jornades@cobdc.org, i us animem a utilitzar el hashtag #14JCID a les xarxes socials!

Us hi esperem a tots i a totes!

Eli Ramírez / Jordi Bosch
Comissió #14JCID